Selamat Datang ke blog rasmi AXIS =)Association of Excellent Integrated Students SBPI Kubang Pasu
Anda dijemput menjadi pengarang!

Sesiapa yang ingin menulis dalam blog ini, sila hantar emel anda di sini : klik sini.

Wednesday, January 26, 2011

AXIS ada kat pasum gak laa..

Assalamualaikum.. :)
prtama skali(skema gila ayat),post ni sgt2 la x ikot protokol blog ni..aku tulis ikot sedap mulut aku ja ar noh..besa la,idop ni kena sempoi2 ja..(apa aku merepek ni?)..okay,straight to the point..aku post sbab nak bgtaw,kat pasum ni ada gak budak2 axis..kot2 la ampa xtaw,lgpon aku nak ikot jejak langkah budak palam gak..kami budak pasum teringin gak nak naek nama dalam blog axis ni..hehe :P
jadi,di sini aku senarai pendekkan budak2 axis yg ada di pasum ni..
  • Fazlan Shokri aka Paklan Boss
  • Zulkhairi Zahir aka Tobek
  • Abdel Syafiq aka Kabedil
  • Raja Hazman aka Ujaa~
  • Nuruddin Ahmad aka Noddin
  • Nurul Syafiah aka Peah
  • Hayati Saidin aka .....

sbelum ni pasum diserikan lagi dgn dua org budak axis iaitu -Rasyidah- dan -Siti Aminah-..tapi mereka tidak bertahan lama di pasum(x tahan kot)..jadi mereka beransur pergi ke intek(kot??)..jadi kepada yg xtaw nak kira,kami semua ada 7 orang saja hendaknya..dan untuk pngetahuan semua(kpd yg xtaw laa),kami tngah exam ni wooi!! tolong2 la doa kat kami ni noh..exam pasum ni susah nak mampuih(mnyesai gak aku masuk pasum)..so,itu lah cerita kami di sini..

okay,aku dah xtaw nak tulis apa dah..aku nak sambung study balik,esok dah la subjek killer(smua sbjek pasum killer sebenarnya)..ok,ak mintak diri dulu ar noh...jumpa lagi di masa yg akan datang.. assalamualaikum :)

-kami dok pasum,kami x berapa okay

p/s : post ini ditulis menggunakan laptop dell hakmilik tobek banyak date..

hakmilik bersama axis@pasum

salam amzar~

3 comments:

Muiz Nasrallah said...[Reply to comment]

Bila nama hang tukaq jadi kabedil? Ha ha ha

CescFauwaz said...[Reply to comment]

hayati saidin aka keropok hayati juai kat koop yg mae dok beli

ladysyafiah said...[Reply to comment]

oooo makhluk2 ni rupanya di UM...