Selamat Datang ke blog rasmi AXIS =)Association of Excellent Integrated Students SBPI Kubang Pasu
Anda dijemput menjadi pengarang!

Sesiapa yang ingin menulis dalam blog ini, sila hantar emel anda di sini : klik sini.

Wednesday, January 26, 2011

RINDU JALINAN UKHWAH, BILA AKAN DISIRAM KEMBALI DENGAN CINTA?

Assalamualaikum.

weeee~nak tulis entri kat sini boleh tapi mintak maap sgt la.
sebab aku tak pandai tulis entri ayat skema.
boleeeeeh tak ? *kalau tak suka bgtau naa.

erm. first sekali bila tau adanya blog ni.
hatiku tetiba terusik. ntah. sukar untuk cari jawapan.
tiba-tiba aku terbayang akan riak muiz bila dia ketawa berdekah-dekah.
menampakkan satu baris gigi yg dihujungnya ada satu tidak rata.comel kan? HAHA. 
wajah manis wannud, yang hanya senyum bila diusik.
 yang sudah pasti aku terkenang roomates aku wei.
hassan. bila berbicara terserlah sifat dedikasinya.
molly, ahh. pelat v mu selalu menjadi bahan gurauan.
kamil, si abang bunga. rindu mahu melalak dengan hang.
nuruddin, si weirdo yang sgt comeel, dan adorable.
ayie, sumpah aku rindu hang. selalu ja. menjadi mangsa lawak akashah.
rindu nak tgok hampa main kejaq2 sambil baling bantal. HAHA
naem. orang paling spesel dalam bilik aku. haha. 
diam tp gila pandai~~jenuh kadang-kadang kena perah otak nak sembang apa la
dengan dia ni. HAHA.

reunion. mungkin satu jalan penyelesaian terbaik kot.
tp bila ha ? erm. kalau bg yg amek asasi. memang lepas bulan tiga ni
memang free la. sampai bulan 9 tak silap aku.

tapi aku rindukan insan-insan tang tengah berjuang di timur tengah sana.
harap hampa semua tabah okay ?
dan tak lama lagi ada lagi yang akan fly kan ?
 aku okay ja. cakap la bila nak reunion. inshaAllah ada jodoh dan rezeki, boleh kita jumpa.

*sebak gak la cikit2 masa tulis entry ni. HAHA
suweet tak aku ? LOL

bawah2 ni gamba kita rebawang dulu kat sunway :D











 
sekian dulu dari aku. hehe.
sorry kalau tak best. ^^

6 comments:

Ikhwan Addin said...[Reply to comment]

wah2~ ada nama aku~ hehehe~ >.<

Muhammad Amru said...[Reply to comment]

weih...tak aci...ang lupa aku(dgn muka nak menangis)..hehehe

suffiakmal said...[Reply to comment]

alolo~amru. sebahagian ja pon. tak leh nak describe semua. aku tak lupa aih~~syg hang !

Muiz Nasrallah said...[Reply to comment]

ya la! Aku comel! Ha ha ha

CescFauwaz said...[Reply to comment]

geng2 kampong dipinggirkan geng2 kL.. bapak shiall lah korg dowh..

sis-haneii said...[Reply to comment]

HAHAHHAHA..lawak tang gigi x rata tu...