Selamat Datang ke blog rasmi AXIS =)Association of Excellent Integrated Students SBPI Kubang Pasu
Anda dijemput menjadi pengarang!

Sesiapa yang ingin menulis dalam blog ini, sila hantar emel anda di sini : klik sini.

Thursday, February 17, 2011

. 4ihsan2008 sila ambil perhatian.. huahua

afiq upload gambar sekolah
aku pun nak buat jugaklah

tapi gambar kelas saja
bukan gambar batch semua

kelas aku 2008
kelas 4ihsan

4 ihsan ke 44 ihsan??
kenangan bersama kamu sentiasa diingat aku
salah tatabahasa itu tapi peduli apa aku...hehe

tengok binatang alah kat whiteboard tersebut... 2 daripadanya aku lukis.. =p
bila dah masuk u... xda sapa nak lukis benda camtu kat whiteboard lagi dah... =(

pastu tetiba ada nama AMMAR... why in the world?

basmalah yang ditulis basil
kekal setahun sebab bukan ditulis dengan pensil

kalau ada yang tak nampaklah
apa yang kat bawah kanan sekali
sapa yang tulis itu ana syahirah
ana jugak tapi bukan ana raffali

SELAMAT BERJAMUAN
DOAKAN AKU
SELAMAT HARI RAYA HAJI
NAK MINX MAAF KAT HGPA SEMUA
-signature-
ANA

hahahahah


 pastu ada poster kat atas tu pulak
 kasih sayang penjamin sejahtera
tak tahulah sapa yang letak
memang tah apa2 dan tak kena tema

i miss school... university is fun but the flavour is different...
simply it's not as heaven, maybe not yet =p

cikgu aishah ramly
seronok belajar dengan cikgu ini


p/s : kalau ada salah dan silap aku kepada bebudak 4ihsan ampun maaf dipinta noh.. walaupun bukan hari raya (nanti ada orang kata "tunggu raya baru nak mintak maaf")

3 comments:

yui92 said...[Reply to comment]

aku like la dah aku yang post.. hehe =p

AiNuDdIn Kun said...[Reply to comment]

rindu bangat sama kelas nih....

sis-haneii said...[Reply to comment]

u can't compare btween apple and pear