Selamat Datang ke blog rasmi AXIS =)Association of Excellent Integrated Students SBPI Kubang Pasu
Anda dijemput menjadi pengarang!

Sesiapa yang ingin menulis dalam blog ini, sila hantar emel anda di sini : klik sini.

Thursday, July 28, 2011

Weih Lama X Dengar Cita

Assalammualaikum...
Pa khabar semua?First of all,sori la no tak leh nak gi reunion axis tu...sebab kekangan yang ada...kalau ikut ati nak ja tempah flight turun betul kat depan burung helang tu..tapi..tanggungjawab kepada pembayar cukai di malaysia mesti ditunaikan..
Sebenarnya takdak papa pun nak habaq kat sni..cuma nak mintak skit..UPU kan dah lama dah kluar...angpa bagi la skit info kawan2 pa cita....pi U mana...kot2 nak buat lawatan sambil belajar ka.....ka camna...senang la skit...
Lagi satu...geng UIA jangan la sedih2 x leh gi reunion...nanti kita kautim lagu mna...kita buat reunion kita sniri..amacam(agak berbaur perkauman di situ...hehehe)..
Anyway,sori la kalau tulisan macam agak merapu...tapi aku saja ja nak melawak...
Wassalam

4 comments:

Anonymous said...[Reply to comment]

awat la femes sangat dak2 uia xp reunien. kami budak um ni xleh p sebab exam gak..walaupun kami 3 org ja, 3 tu jama' apa.. ramai gak.. -emo2-

Anonymous said...[Reply to comment]
This comment has been removed by a blog administrator.
Muhammad Amru said...[Reply to comment]

alala..xtau..sori2...anda pun di jemput untuk kautim..ok?hahaha..takder maknernye..tulisan ni untuk suka2 ja ok..

yui92 said...[Reply to comment]

amru..ni fisrt post hg kat sini kan? ehehe

alaah aku pun xleh g gak reunion tu..xsapa pun kecoh =p=p=p